حلال ها به ماده ای گفته می شود که قابلیت حل کردن یک ماده دیگر را دارند. کیفیت حلال ها بسیار مهم هستند به همین دلیل باید از شرکت و برند معتبری حلال ها را خریداری نمایید. شرکت روشان فام با به کارگیری بهترین مواد به تولید بسیار خوبی دست یافته است. به دلیل کیفیت بالا و فروش خوب روشان فام صادرات حلال را آغاز و در این راه بسیار موفق بوده است.
صادرات حلال رنگ
حلالها یکی از پرکاربرد ترین مواد شیمیایی هستند که همواره در زندگی روزمره و صنعت مورد استفاده قرار میگیرند. بسیاری از فرایندهای صنعتی بدون استفاده از حلالها به آسانی قابل اجرا نخواهند بود. در صنعت از حلالها جهت قوام سازی رنگها و لاکها استفاده میکنند. در واقع شما میتوانید با کمک حلالها رنگ را به قوام موردنظرتان برسانید. این در حالی است که بسیاری از رنگها بدون استفاده از حلال مناسب قابل استفاده نخواهند بود. شما جهت انجام فرایند قوام سازی تنها کافیست درصد مناسب و کافی از حلال مناسب را با رنگ مخلوط کنید. همچنین ویژگی فرار بودن حلالها باعث شده که این مواد بلافاصله پس از استفاده از رنگ بر روی سطوح تبخیر شوند. برخی از انواع حلالها جلوهای درخشان و براق به رنگ داده و آن را زیباتر میکنند.
خوشبختانه کشور ایران با برخورداری از منابع عظیم نفت و صنایع پتروشیمی قدرتمند و همچنین تولیدات گسترده خود توانسته بازار داخلی را از مواد و فرآوردههای نفتی از جمله انواع حلالها و تینرها بینیاز سازد و علاوه بر این به صادرات حلال نیز بپردازد.
همانطور که میدانید فرایند صادرات اثرات بسیار مثبتی را بر روی ترازهای پرداخت و اقتصاد یک کشور دارد. در نتیجه صادرات انواع حلال به کشورهای همسایه و همچنین کشورهای اروپایی موجب قدرت بخشی و بهبود روز افزون صنایع پتروشیمی داخلی و قوت بیشتر اقتصاد خواهد شد.
حلال رنگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟
حلالهای رنگ مواد شیمیایی هستند و در صورتی که با رنگها و لاکها ترکیب شوند، ویسکوزیته و غلظت رنگ را کاهش داده و تنها در این صورت است که رنگها قابلیت استفاده پیدا میکنند. در ادامه به معرفی کاربردهای حلالهای رنگ میپردازیم.
- رقیق سازی رنگ و لاک و رزین
- کاهش وسیکوزیته رنگ
- کاهش میزان غیر فراری و افزایش قابلیت تبخیر رنگها
در اصل حلالها در فرایند رقیق سازی رنگها، کاهش غلظت آنها و قابل استفاده کردن آنها نقش بسیار مهمی دارند.
خصوصیات حلال باکیفیت
یک حلال مناسب باید قابلیت حل کردن رزین را در خود داشته باشد و ویسکوزیته رنگ را به مقدار بهینه برای کاربری کاهش دهد. انتخاب صحیح و مناسب حلال میتواند بر پارامترهای کیفی ویسکوزیته، سرعت خشک شدن، خاصیت برسخوری و خاصیتهای پنهانی دیگر تاثیرگذار باشد.
از جمله مهمترین خواص حلالهایی که در صنعت رنگسازی مورد استفاده قرار میگیرند میتوان به قدرت حلالیت، سرعت تبخیر، نقطه جوش، نقطه اشتعال، دانسیته، سمیت، طیف تقطیر، درصد آب، قدرت اسیدی و یا قلیایی اشاره کرد. هر نوع حلالی که تولید و به بازار عرضه میشود خصوصیات شیمیایی و فیزیکی متفاوتی داشته و برای نوع خاصی از رنگ مناسب است. در نتیجه شرکتهای صادرات حلال و فرآوردههای پتروشیمی باید به کیفیت محصول و ویژگیهای شیمیایی آن توجه ویژهای داشته باشند.
محصولات روشان
انواع حلال بر اساس پایه ساخت
- حلالهای الکلی (اتانول، متانول، ایزوپروپیل الکل، و…)
- حلالهای اتری (دی اتیل اتر، دی ایزوپروپیل اتر، و… )
- حلالهای استری (متیل استات، اتیل استات، نرمال بوتیل استات، و…)
- حلالهای کتونی (استون، متیل اتیل کتون، متیل ایزو بوتیل کتون، و…)
- حلالهای ترینی(دی ینتن، روغن کاج، و…)
- حلالهای هیدروکربنی الیفاتیک (وایت اسپریت، نفت، و…)
- حلالهای هیدروکربنی آروماتیک (بنزن، تولوئن، و…)
- حلالهای هیدروکربنی کلره (تری کلرواتیلن، متیلن کلراید، و…)
انواع حلال بر اساس نوع کارایی
حلالها بر اساس کاربرد و قدرت حلالیتی که دارند به چند دسته تقسیم میشوند، البته که تمامی حلالها باید قابلیت تبخیر مناسب، بوی مطبوع، میزان سمیت کم و از پایداری بالایی برخوردار باشد. با توجه به مطالبی که گفته شد حلالها بر اساس کارایی که دارند به دستههای زیر تقسیم میشوند.
- حلال فعال
- حلال پنهان
- حلال رقیق کننده
نیاز بازار جهانی به صادرات حلال
امروزه تولید و صادرات حلال نوعی تجارت سودآور در اقتصاد جهانی به شمار میرود. همانطور که گفتیم، حلالها جز پرکاربرد ترین مواد شیمیای هستند که روزانه در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. با توجه به نیاز بسیاری که در صنایع مختلف به حلالها دیده میشود، کشورهایی که بتوانند به صادرات حلال بپردازند میتوانند تحول عظیمی را در اقتصاد خود ایجاد کنند.
اگر شما هم قصد خرید تینر را دارید میتوانید با کلیک بر روی لینک( تینر 646 ، تینر فوری 15000 ،تینر پلی اورتان صنعتی) سفارش خود را ثبت کنید.
پاسخ دهید
می خواهید به بحث بپیوندید؟احساس رایگان برای مشارکت!