برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص هر محصول کلیک کنید.
احتمالا بارها نام رزین یا رزین اپوکسی را شنیده باشید. اگر قصد خرید رزین دارید ابتدا باید به خوبی با رزینها، کاربرد آنها و تکنیکهای کار با رزین آشنا باشید. رزین اپوکسی یک ماده شیمیایی و جزو فراوردههای نفتی به شمار میرود.
این ماده شیمیایی به طریقهای مختلفی دسته بندی میشود که بستگی به کاربرد و ترکیب شیمیایی آنها دارد. از رزین اغلب برای ساخت دستسازهای هنری استفادههای فراوانی میشود. ساخت زیورآلات، تابلو دیواری و دیگر اکسسوریهای تزئینی با کمک رزین اپوکسی امروزه به یک راه کسب درآمد تبدیل شده است.
علاوه بر صنایع دستی و هنر رزینها در تولید پلیمرها نیز کاربرد دارند. رزینها مادهای بسیار چسبنده هستند اما با گذشت زمان بسیار سفت میشوند. رزینها یک ماده شیمایی دو جزئی هستند که با یک دیگر ترکیب میشوند. این دو جزء قبل از آنکه با یک دیگر ترکیب شوند حالتی چسبنده و مایع دارند اما پس از خشک شدن بسیار سفت میشوند.
هر دو جزء تشکیل دهنده رزین حالتی شفاف و بی رنگ دارند که پس از مخلوط شدن نیز این حالت بی رنگ خود را حفظ میکنند. رزین اپوکسی پس از سفت شدن از حالت مایع تغییر ماهیت داده و حالتی شیشهای و جامد به خود میگیرد.
رزینها در انواع مختلفی چون اپوکسی، پلی استر، وینیل استر، آلکیدی، سیلیکونی و… موجود هستند. تقاضا برای خرید رزین اپوکسی و خرید رزین پلی استر در بازار بیشتر است چراکه از این دو نوع رزین میتوان برای تولید جواهرات و زیورآلات استفاده کرد.
رزین اپوکسی برای پوشش سطح چوب و ساخت دستسازهای چوبی هنری بسیار کاربرد دارد. با کمک رزین اپوکسی میتوانید تابلوهای دیواری تزئینی بسازید. توجه داشته باشید که رزین یک ماده دو جزئی بی رنگ است اما برای استفاده آن در کارهای هنری میتوانید رنگهای پودری مخصوص را با آن ترکیب کنید. برای اطلاع از قیمت دقیق خرید رزین از طریق شمارههای موجود در سایت با کارشناسان فروش روشان فام تماس بگیرید.
قبل از خرید رزین بهتر است با انواع آن و کاربردهای هر یک به درستی آشنا شوید.
توجه داشته باشید که فرایند خشک شدن رزین به چند ساعت تا چند روز زمان نیاز دارد و مدت زمان لازم برای اینکه انواع رزین حالتی ژلهای و سفت به خود بگیرند به نوع رزین، مارک و کشور سازنده آن بستگی دارد.
یکی از رایجترین و پرکاربردترین انواع رزین، رزین اپوکسی است که به آن رزین اپوکسید نیز گفته میشود. رزین اپوکسی ویژگیهای زیادی دارد. به عنوان مثال این ماده بی بو و بی مزه بوده و قابلیت چسبندگی خوبی به سطوح دارد. این ماده در محیطهای قلیایی مقاومت شیمیایی خوبی از خود به نمایش میگذارد. از رزین اپوکسی اغلب برای پوشش سطح، کامپوزیتها، ابزارسازی، روکش و ساخت چسب استفاده میشود. برای خرید رزین اپوکسی میتوانید از طریق شمارههای موجود در سایت با کارشناسان فروش روشان فام تماس بگیرید و محصول مورد نظر خود را سفارش دهید.
وینیل استر محصول واکنش میان رزین اپوکسی با اسیدهای غیر اشباع اتیلنی است. این دسته از رزینها در مقایسه با رزین پلی استر که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت دارای مقاومت شیمیایی بالاتری است. رزین پلی استر بسیار انعطاف پذیر بوده و مقاوم در برابر گرما، سرما و مواد شیمایی است.
از دیگر انواع رزین، رزینهای فنولیک هستند که از واکنش تراکمی فرم آلدهید و فنلها ساخته میشوند. این دسته از رزینها اغلب کدر هستند و رنگهای آن از کهربایی و قهوهای تیره تا سیاه تغییر میکند. این رزینها به صورت مایع، پودر و اشکال پولک موجود هستند. در میان انواع رزینهای فنولیک رنگهای تیره آنها کاربردهای محدودتری دارند. از این رزینها که در برابر حرارت، ضربه، گرما و سرما مقاوم هستند در ساخت چسب، سیمان، ریخته گری و… کمک گرفته میشود.
تقاضای خرید رزین پلی استر در بازار نسبت به دیگر انواع رزینها بیشتر است. این رزینهای غیر اشباع به صورت گسترده در سراسر دنیا استفاده میشوند. رزین پلی استر بیشتر در کارهای صنعتی، مجسمه سازی و تولید سنگ مصنوعی کاربرد دارد. این رزین نیز مانند دیگر انواع آن پس از مخلوط شدن با هاردنر حالتی سفت و ژلهای به خود میگیرد. از رزین پلی استر معمولا برای ساخت اجزای هواپیما و کشتی، پوششها، لوازم تزئینی، ابزارآلات اسکی و میلههای ماهیگیری نیز استفاده میشود.
این رزینها به دلیل ساختار شبکه سه بعدی که دارند برای ساخت لاستیک و سطوح ضد آب مورد استفاده قرار میگیرند. رزینهای سیلیکونی در گذشته از واکنش میان سیلیکات سدیم و کلروسیلان تولید میشدند اما امروزه از واکنش میان اتیل پلی سیلیکات و تترااتوکسی نیز میتوان رزینهای سیلیکونی را تولید کرد.
نوعی دیگری از انواع رزین است که از واکنش بیسفنول آ و فسژن تولید میشود. رزینهای پلی کربنات دارای پایداری الکتریکی و حرارتی بالایی هستند. این رزینها ضریب شکست بالایی نیز دارند. بیشترین کاربرد رزین پلی کربنات در ساخت ابزارهای الکتریکی، فیلم عکاسی، کلاه ایمنی، لنزها و عایقها است.
نوع آلکیدی رزینها بر اثر حرارت دادن پلی هیدریک با اسیدهای دوتایی تولید میشوند. رزین آلکیدی را میتوان نوعی ترکیب ترموپلاست دانست. از ویژگیهای منحصربهفرد این رزینها میتوان به خصوصیات الکتریکی و مقاومت بالای شیمایی آنها اشاره کرد. رزین آلکیدی جزو رزینهای ارزان قیمت به شمار میرود و از آن عموما برای ساخت پرکنندههای رنگ و بتن، ابزارآلات الکترونیکی و عایقهای الکترونیکی استفاده میشود.
با توجه به اینکه رزینها دارای انواع گوناگونی بوده و از سوی کشورهای مختلفی تولید میشوند، در کیفیت و کارایی با یک دیگر تفاوتهایی دارند. از همینرو قیمت خرید رزین به ازای هر کیلو متغیر است. برای اطلاع دقیق از قیمت انواع رزینها از طریق شمارههای موجود در سایت با ما در روشان فام تماس بگیرید.
همانطور که میدانید رزینها انواع بسیار گوناگونی دارند به همین خاطر نمیتوان کاربردهای آنها را تنها به یک صنعت خاص نسبت داد. از رزین در صنایع مختلف استفادههای فروانی میشود که مهمترین این کاربردها عبارتنداز:
موارد فوق تنها چند نمونه از کاربردهای رزین هستند. با توجه به اینکه این ماده دارای انواع بسیار بیشتری است میتوان کاربردهای بیشتری نیز در صنایع مختلف برای آن در نظر گرفت. کاربرد انواع رزین را به صورت خلاصه میتوان به صورت زیر بیان کرد:
contact
09153117664