تینر

تینر های تولیدی کارخانه رنگ روشان فام را می توانید در این صفحه مشاهده کنید. برای بررسی جزئیات هر یک از محصولات تینر روی آن کلیک کنید. برای اطلاع از قیمت انواع تینر و مشاوره قبل از سفارش و خرید تینرها با شماره 09153119207 تماس بگیرید.

انواع تینرها کاربردهای گوناگونی دارند. برای مثال در صنعت رنگ از تینر استفاده‌های زیادی می‌شود. می‌توان برای براق‌تر شدن رنگ‌ها از آن استفاده کرد، می‌توان سطحی که قرار است رنگ آمیزی شود را ابتدا با کمک تینر از هر آلودگی پاک کرد و همچنین می‌توان قلم موها و چرتکه‌های رنگ را با کمک تینر شستشو داد.

همچنین تینر برای رنگ‌هایی چون رنگ های روغنی یک حلال مناسب نیز به شمار می‌رود به همین خاطر می‌توان از آن برای رساندن غلظت رنگ به میزان دلخواه استفاده کرد. از آنجایی که تینرها تنوع بالایی دارند (تینر فوری، تینر روغنی، تینر پلی اورتان و…) انتخاب یک تینر مناسب می‌تواند بر خواص رنگ ها چون میزان چسبندگی آن‌ها تاثیر بسزایی بگذارد. به همین خاطر هنگام خرید رنگ و تینر باید بدانید مناسب‌ترین نوع تینر برای هر رنگی چه نوع تینری است.

به هنگام خرید تینر به اعداد درج شده بر روی ظرف آن توجه کنید. این عدد قدرت رقیق کنندگی تینر را نشان می‌دهد. هرچه قدرت رقیق کنندگی تینری بالاتر باشد، با ترکیب میزان کمتری از آن با رنگ می‌توان رنگ را به غلظت دلخواه رساند.

از دیگر نکاتی که حین خرید تینر باید به آن توجه داشته باشید سرعت تبخیر آن است. سرعت تبخیر تینر باید با مدت زمان مورد نیاز برای خشک شدن رنگی که استفاده می‌کنید تناسب داشته باشد.

بخارهای متصاعد شده از این حلال سمی هستند؛ حین کار با تینر حتما از ماسک‌های فیلتردار استفاده کنید. بهتر است مقدار زیادی از این ماده را برای مدت زمان طولانی در یک محیط سربسته نگهداری نکنید.

هنگام خرید یک تینر باید به خواص زیر توجه داشته باشید:

  1. قدرت حلالیت
  2. سرعت تبخیر
  3. نقطه جوش
  4. PH
  5. میزان رطوبت
  6. دانسیته
  7. درصد مواد غیر فرار
  8. رنگ

تینرها بر روی خواص زیادی از رنگ‌ها تاثیر می‌گذارند. برای مثال خواصی چون سرعت و مدت زمان خشک شدن رنگ، ویسکوزیته، قابلیت برس خوری و قابلیت اسپری از خواصی هستند که تحت تاثیر تینرها قرار می‌گیرند بنابراین به هنگام خرید تینر باید توجه زیادی در انتخاب تینر مناسب داشته باشید.

تینرها بسته به کاربردهایی که دارند، دارای انواع متفاوتی نیز هستند. اگر قصد خرید تینر دارید بهتر است ابتدا با انواع آن‌ها آشنا شوید و سپس با توجه به کاربرد هر یک از آن‌ها، مناسب‌ترین نوع تینر را سفارش دهید.

1- تینر فوری

برای رقیق سازی رنگ‌های فوری هواخشک، رنگ‌های سیلر، کیلر و رنگ‌های نیترو سلولزی از تینر فوری استفاده می‌شود. تینرهای فوری خود به انواع تینر فوری10000، 12000، 15000، 20000 و 25000 تقسیم بندی می‌شوند. از خواص ظاهری این تینر می‌توان به بی رنگ بودن و بوی بسیار تند آن اشاره کرد. برای ترکیب این تینر با رنگ‌های سلولوزی باید نسبت 5/1 برابری را رعایت کنید. به عبارتی برای هر یک کیلو رنگ، باید 5/1 لیتر تینر فوری استفاده شود. تینرهای فوری با درجه 15000، 20000 و 25000 مخصوص رنگ آمیزی اتومبیل‌ها تولید می‌شوند.

تینر روغنی

از این تینر همان‌طور که از نامش پیداست برای رقیق سازی رنگ‌های روغنی استفاده می‌شود. تینر روغنی بر پایه حلال‌های هیدروکربنی تولید می‌شود. نسبت ترکیب این تینر با رنگ روغنی نیم برابر است. به عبارتی برای هر یک کیلو رنگ باید از نیم لیتر تینر روغنی استفاده شود. تینر روغنی نسبت به تینرهای فوری خاصیت آتش گرفتگی کمتری دارند و سریع‌تر نسبت به آن‌ها خشک می‌شوند.

تینر اپوکسی

این تینر با هدف رقیق سازی رنگ های اپوکسی و پرایمرهای خانواده اپوکسی تولید می‌شوند. تینر اپوکسی که می‌توانید مستقیما آن را از سایت روشان فام نیز سفارش دهید قدرت حلالیت مناسبی دارد. یکی از بزرگ‌ترین مزیت های تینر اپوکسی این است که از ایجاد حباب جلوگیری می‌کند. تینرهای اپوکسی سرعت تبخیر بالایی دارند بنابراین در انتخاب نوع رنگ اپوکسی و حین کار با این تینرها باید به این نکته توجه داشته باشید.

تینر کوره‌ای

از تینرهای کوره ای برای رقیق کردن رنگ های کوره ای استفاده می‌شود. از آنجایی که انواع رنگ ها ساختار شیمیایی متفاوتی دارند، برای رقیق سازی هر یک از آن‌ها باید از تینرهای مخصوص به همان رنگ استفاده شود. به عنوان ویژگی‌های این نوع تینر می‌توان به سرعت بالای تبخیر، قدرت حلالیت خوب، قیمت مناسب و شفافیت آن اشاره کرد. توجه داشته باشید که گازهای متصاعد شده از این تینر بسیار آتش زا هستند بنابراین باید تمام نکات ایمنی را حین استفاده از این تینرها رعایت کنید.

تینر ترافیکی

رنگ های ترافیکی دسته ای از رنگ‌های صنعتی هستند که برای خط کشی های خیابان ها و پارکینگ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای رقیق سازی این رنگ باید از تینر مخصوص به آن یعنی تینر ترافیک استفاده کرد. رنگ‌های ترافیکی خود دارای انواع متفاوتی چون آکلید کلرو کائوچو و اکریلیک ترموپلاست هستند؛ هر یک از این رنگ های ترافیکی تینرهای مخصوص به خود را دارند. این تینر هم مانند سایر تینرها ویژگی‌هایی چون شفافیت، سرعت بالای تبخیر، قیمت مناسب و قدرت حلالیت بالایی دارد.

تینر پلی اورتان اتومبیلی

برای رنگ آمیزی اتومبیل‌ها از رنگ‌های صنعتی پلی اورتان استفاده می‌شود و برای رقیق سازی این رنگ‌ها نیاز است که آن ها را با تینر پلی اورتان اتومبیلی ترکیب کرد. این تینرها چون مصرف عمومی دارند نسبت به دیگر تینرها از سمیت کمتری برخوردار بوده و بوی مطلوب تری نیز دارند. تینر پلی اورتان اتومبیلی سرعت تبخیر و پایداری مناسبی دارد.

تینر پلی اورتان صنعتی

برای رقیق سازی رنگ های پلی یورتان که در صنایع مختلف استفاده‌های زیادی از آن می‌شود می‌توان از تینرهای پلی اورتان صنعتی استفاده کرد. رنگ های پلی اورتان سرعت بالایی در خشک شدن دارند به همین خاطر باید تینری برای رقیق سازی آن‌ها استفاده شود که سرعت خشک شدن آن متناسب با سرعت خشک شدن رنگ پلی اورتان باشد. در نسبت ترکیب رنگ پلی اورتان با تینر باید توجه زیادی داشته باشید. رقیق سازی بیش از اندازه رنگ یا تینر پلی اورتان موجب کاهش کیفیت و دقت کار نهایی خواهد شد.

تینر یک حلال قابل اشتعال است به همین خاطر به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مضرات آن می‌توان به قابلیت اشتعال آن اشاره کرد. از همین‌رو حین خرید انواع تینر، نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید، نقطه اشتعال تینر است. تینرهای فوری علاوه بر صدمه و آسیبی که می‌توانند به محیط زیست برسانند، برای انسان نیز خطرناک هستند. در صورت تماس مستقیم با پوست، جذب بدن شده و می‌تواند بیماری‌های پوستی و عارضه‌های زیادی ایجاد کند. حین استفاده از تینر بهتر است محیط تهویه مناسبی داشته باشد. توجه داشته باشید که در محیط‌های بسته نباید از این حلال استفاده شود چراکه تنفس بخارات حاصل از این ماده ممکن است ایجاد بیماری های تنفسی کند. همچنین در اثر برخورد این ماده با چشم ممکن است شاهد علائمی چون تار شدن دید، دوبینی، آبریزش چشم و قرمز شدن چشم‌ها باشید. انواع تینرها حتما باید در ظروف در بسته نگهداری شوند.

میزان ترکیب تینر با رنگ تا حدود زیادی به نسبت رنگ بستگی دارد. به عبارتی اینکه از چه مقدار رنگ قرار است استفاده کنیم، تعیین می‌کند که چه میزان از تینر را با آن مخلوط کنیم. این نسبت عموما 3 به 1 رنگ به حلال است. از دیگر مواردی که در میزان ترکیب رنگ با حلال تاثیرگذار است می‌توان به نحوه اجرای رنگ اشاره کرد. برای مثال اگر قصد داشته باشید رنگتان را با پیستوله اجرا کنید، بهتر است با کمک حلال رنگ را رقیق‌تر کنید تا راحت‌تر از پیستوله خارج شود. حین ترکیب رنگ با تینر بهتر است دمای اتاق حدود 25 درجه سانتی گراد باشد.

تینرها قابلیت اشتعال زیادی دارند به همین خاطر حین استفاده از آن باید بسیار مراقب باشید. فوم و پودر خشک دی اکسید کربن بهترین ماده‌ای است که برای خاموش کردن آتش سوزی حاصل از این ماده می‌توان از آن استفاده کرد. بخارات حاصل از این ماده نسبت به هوا سنگین‌تر  است به همین خاطر احتمال زیادی وجود دارد که حین خاموش کردن آتش، شعله‌های آتش مجددا زبانه کشیده و به اطراف سرایت کنند.

تینر فوری و روغنی از نظر رنگ، بو، سرعت تبخیر و همچنین میزان چربی که دارند با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند. تینرهای فوری مانند آب کاملا شفاف هستند در حالی که تینر روغنی کمی کدر بوده و رنگی مایل به زردی دارد. این دو تینر از نظر بو نیز با یکدیگر متفاوت هستند. تینر روغنی بویی مشابه با نفت دارد و همین موضوع استفاده از تینر روغنی را کمی مشکل کرده است درحالی‌که بوی تینر فوری بیشتر مشابه با بوی استون است. از نظر میزان چربی نیز اگر دستتان را به تینر روغنی آغشته کنید کمی چربی بر روی آن احساس می‌کنید درحالی‌که تینر فوری این حالت چربی را نداشته و خیلی زود بخار می‌شود.

تینر های متنوعی با کاربرد های مختلف در روشان فام تولید و در بازار عرضه می شود. تینر ها انواع متفاوتی دارند که شما می توانید در صفحه مربوطه کاربرد ها، ویژگی و مزایای هر کدام از این تینر مشهد را ببینید و برای خرید به شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

این تینر ها در کارخانه روشان فام واقع در مشهد با کیفیت بسیار خوب و مرغوب تولید و در بازار عرضه می شود.

تینر (Thinner) حلالی است برای رقیق کردن رنگ های پایه روغنی به کار می رود.

بله. روشان فام یکی از صادرات کنندگات در زمینه صادرات تینر است.

برای اینکه خواص مهم تینر را بدانید به لیست زیر توجه کنید:

  1. نقطه اشتعال تینر
  2. قدرت حلالیت تینر
  3. قابلیت شعله وری تینر
  4. نقطه جوش تینر
  5. سرعت تبخیر تینر
  6. سمیت تینر