کاتالوگ رنگ

به هر مایع یا شبه مایعی که به هنگام اعمال لایه نازکی را جهت پوشاندن جسمی جامد ایجاد کند رنگ گفته می‌شود. استفاده از رنگ‌ها نه تنها برای ایجاد زیبایی و تنوع، بلکه برای محافظت از سطوح و اجسام است. در واقع عدم استفاده از رنگ مناسب می‌تواند عمر مفید محصولات را به شدت کاهش دهد. رنگ‌ها را می‌توان به دو دسته اصلی رنگ‌های صنعتی و ساختمانی تقسیم نمود که هر یک با هدفی خاص و برای کاربردهای ویژه تولید و عرضه می‌شوند. برای انتخاب رنگ مورد نظر خود می‌توانید از کاتالوگ رنگ ارائه شده توسط شرکت‌های تولیدکننده رنگ استفاده کرده و کد رنگ را به خاطر بسپارید.
کاتالوگ رنگ
سرفصل های مقاله

کاتالوگ رنگ‌های ساختمانی و صنعتی

صنایع رنگی را می‌توان از جمله مهم‌ترین صنایع کاربردی و زیباسازی دانست که تولیدات آن در سال‌های اخیر همواره رو به رشد بوده است. به طور کلی تولیدات این صنعت را می‌توان به دو دسته رنگ‌ های ساختمانی و صنعتی تقسیم کرد.

از رنگ‌های صنعتی برای محیط‌های صنعتی و پوشش‌دهی و رنگ‌آمیزی محصولات صنعتی، و از رنگ‌های ساختمانی برای محیط‌های مسکونی استفاده می‌شود. هر یک از انواع رنگ با هدف خاصی ساخته و به بازار عرضه می‌شوند.

به طور مثال هدف از تولید و استفاده از رنگ‌های صنعتی محافظت از سطوح و وسایل و تجهیزات در مقابل عوامل مختلف محیطی از جمله رطوبت، شرایط جوی خورنده، آتش، حلال‌های صنعتی، و… است.

کاتالوگ رنگ‌های ساختمانی و صنعتی
کاتالوگ رنگ‌های ساختمانی و صنعتی

در مقابل از رنگ‌های ساختمانی برای زیبایی‌بخشی به ساختمان‌ها و دلپذیر کردن ظاهر آن‌ها استفاده شده و اهداف حفاظتی در درجه دوم اهمیت قرار می‌گیرند.

در رنگ‌های ساختمانی می‌توانیم شاهد تنوع بالا در بخش پوشش رویه باشیم؛ اما در رنگ‌ های صنعتی هر اندازه به لایه‌های زیرین پوشش نزدیک‌تر شویم تنوع بیش‌تری را مشاهده خواهیم کرد. با وجود تنوع بالای رنگ‌های موجودی که هر روزه تولید و به بازار عرضه می‌شوند، انتخاب رنگ مناسب برای استفاده در محیط‌های مختلف اهمیت بالایی دارد.

امروزه برای انتخاب رنگ‌ها از کاتالوگ رنگ استفاده می‌شود. برای آنکه بتوانید محیط زندگی خود را شاداب‌تر و جذاب‌تر کنید تنها کافیست سری به کاتالوگ رنگ‌ های ساختمانی و صنعتی زده و کد رال مربوط به رنگ‌های مورد علاقه خود را به خاطر بسپارید. برای تهیه رنگ مورد نظر خود کافیست کد رنگ یادداشت شده در کاتالوگ را به فروشنده ارائه دهید. 

رال در کاتالوگ رنگ چیست؟

رال (RAL) یک سیستم کدگذاری جهانی برای تعریف انواع رنگ‌ها به ویژه رنگ‌های پوششی است. این سیستم کدگذاری در ابتدا در سال 1927 در کشور آلمان با 40 رنگ راه‌اندازی شد. نام آن نیز برگرفته از نام مبتکر این سیستم است.

پیش از طراحی این سیستم مشتریان و تولیدکنندگان باید برای توصیف رنگ مورد نظر خود نمونه‌های رنگ را بین خود رد و بدل می‌کردند. حال امروزه و پس از همگانی شدن سیستم کدگذاری رال برای بیان یک رنگ تنها کافیست از کد مخصوص به آن استفاده کنید. از کد رال به ویژه در کاتالوگ‌ رنگ مربوط به صنایع ساختمانی و تجهیزات ترافیکی و دکوارسیون به منظور شناسایی نوع و گرید رنگ استفاده می‌شود.

برای مشاهد انواع رزین ، تینر ، چسب و بتونه کلیک کنید.

محصولات مرتبط
0 پاسخ ها

پاسخ دهید

می خواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای مشارکت!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *